lunes, 30 de septiembre de 2013

Explicació 10 plagues d' Egipte

Explicació científica de les 10 plagues d'Egipte

Riu vermell: El terratrèmol provoca que dintre de l'àrea egipcia es trenquin les boses d'aire, que contenien gas amb altes concentracions de ferro y al fer contacte amb l'oxígen van formar rovell que provoca el color vermell de l'aigüa. Els peixos, al tenir falta d'oxigen moren y s'acumulen a la riba.
10 plagas de egipto



10 plagas de egiptoGranotes: A excepció dels peixos de mar, les granotes segueixen vives ja que poden sortir a la superfície, i com que no poden tornar a l'aigüa es queden en els sembrats menjant-se tot el que troben al seu pas.


Polls: Sense aigüa neta i amb els peixos podrits a tots els llacs i al mar, comença a creixer una plaga de polls.


10 plagas de egipto10 plagas de egipto
10 plagas de egipto
Mosques: De la mateixa manera que amb el polls pasa amb les mosques



Bestiar mort: Els animals domèstics, sense aigüa neta i amb condicions infeccioses permanents, van morint.



Úlceres: Es basa en les conseqüencies directes del problema ambiental provocat pel cataclisme i la liberació de gasos tòxics al terra. També s'ha de tenir en compte que el fum tòxic del volcà va recorrer 800 km de distància fins a Egipte.


10 plagas de egipto
Calamarsa: Al mateix temps que l'aire va portar aquest gas tòxic, va portar també les cendres fumejants que, arribades a un cert punt en l'estratosfera es barregen amb l' humitat i cauen juntes, tal com diu la Bíblia que cauría gel (provocat per la humitat) i foc (les cendres del volcà) alhora.



Llangostes: Els successos climàtics recents implicaven una alteració de l'ecosistema i les gelades a Egipte van atreure l'arribada de les llangostes, que van arrasar amb tot.


10 plagas de egipto
Tenebres: En completar l'arribada del núvol de cendres es van trobar amb una foscor total. El volcà al erupcionar deixa anar gran quantitat de cendres, cobrint el cel amb un gran núvol d'aquesta.



Mort dels primogènits: En un moment determinat un núvol de diòxid de carboni des de terra que es capaç de matar mentre es trobaven concentrades abans de dissipar-se. Els primogènits egipcis gaudien de privilegis culturals i un d'ells era dormir en la planta més baixa. Van ser els més exposats a aquest gas i van morir.

10 plagas de egipto





No hay comentarios:

Publicar un comentario